lhk Jestřábi Prostějov
vítěz 2. ligy 2013/2014
Medvědi odjíždějí bez bodů

Medvědi odjíždějí bez bodů

LHK Jestřábi ProstějovMedvědi Beroun 1933

27.kolo, středa 6.12.2006

LHK Jestřábi Prostějov - Medvědi Beroun 1933

2:1 (0:0, 1:1, 1:0)
Branky a nahrávky: 36. Bartošek (Duba), 49. Škoda (Bartošek) - 22. Dušek (Křesťan) Rozhodčí: Hradil - Machálek, Škach Vyloučení: 10:11 Využití: 1:0 V oslabení: 0:0 Diváci: 1900 Střely na branku: 43:38 Průběh utkání: 0:1, 2:1
LHK Jestřábi Prostějov: Biegl - Sedlák, Všetečka, Poživil, Flašar, Pukalovič, Doseděl, Bartoň - Pavelek, Říha, Hlouch, Duba, Škoda, Bartošek, Minařík, Gengel, Vymazal, Grofek, Čech, Korčák
Medvědi Beroun 1933: Kameš - Kameš V., Braniš, Filip, Čížek, Lukačovič, Klaus, Rýgl, Tvrzník, Vlček, Novotný, Besser, Dušek, Nedorost, Pajič, Křesťan, Pavel, Hudíček, Jech.
P r o s t ě j o v - První třetina zápasu s Berounskými Medvědy nepřinesla pohledný hokej a skončila bez branek. Skóre otevřeli hosté ve 22. minutě Duškem, který trefil přesně horní růžek Bieglovy branky. Jestřábi si v druhém dějství vypracovali několik slibných příležitostí, ale dopláceli na špatnou koncovku. Až v 36. minutě se podařilo prostřelit vynikajícího Kameše ihned po buly nejmladšímu hráči na ledě Michalu Bartoškovi. Ten byl i rozhodujícího gólu, když se Vladimír Škoda trefil od modré a rozhodl tak o hubeném vítězství Prostějova 2:1.

Fotogalerie

Hned v úvodu utkání bylo patrné, že se nebude hrát nijak pohledný hokej plný akcí. První střelu na branku si připsali domácí až v polovině druhé minuty. Šanci na zlepšení slibovala čtyřminutová přesilovka Jestřábů. Dvojitý trest za nebezpečnou hru vysokou holí si šel odsedět hostující Klaus. Navzdory očekávání si však domácí nebyli schopni vytvořit kloudnější šanci, navíc se Biegla jal ohrožovat Křesťan. Hned po jeho střele ale ujel domácí Říha a řítil se úplně sám na Kameše. Jeho střela však směřovala do připraveného betonu Berounského gólmana. Začátkem jedenácté minuty pak musel domácí brankář vycestovat daleko z branky, aby mohl rybičkou vypíchnout puk unikajícímu Duškovi. Na přelomu třinácté a čtrnácté minuty dali hosté domácím příležitost dokonce dvojnásobné přesilovky, když se držením provinil Lukačovič a jen sedm sekund po něm brankář Kameš sekáním.Ani při takovéto přesile ale nebyla prostějovská hala svědky pohledného hokeje a šancí. Hrálo se neustále z jedné strany na druhou, ale hokej byl značně nepohledný. Puk na sklonku osmnácté minuty vyhodil mimo led Klaus a dal tak Jestřábům další možnost přesilovky. Domácí však jako by ztratili schopnost kombinace a přesných přihrávek. Když tedy ani z této početní nerovnosti na ledě nevzešel gól, rozešly se oba týmy do šaten za stavu 0:0.

Druhá třetina slibovala od začátku pro oko diváka potěšující fakt, že by se mohl začít hrát útočnější hokej. Už v čase 21:31 si připsal gólový zásah Medvěd Antonín Dušek, který se prosmýkl kolem mantinelu, najel si do kruhu a nepříliš prudkou, ale zato přesnou střelou trefil přesně levý horní růžek Bieglovy branky a hosté byli rázem ve vedení. – 0:1. V pětadvacáté minutě se Kameš blýskl proti střele Škody z mezikruží, když vytáhl skvělý zákrok lapačkou. Hlouch šel v sedmadvacáté minutě sedět za držení, ale po necelé minutě oslabení ujel Medvědí obraně Říha, dobře mířenou střelou ale rozezvonil pouze tyč. Po závaru před Kamešem se dostal k puku prostějovský Michal Bartošek a protlačil puk mezi betony hostujícího brankáře, čímž vyrovnal stav utkání na 1:1. Následovala série vyloučení na obou stranách, ale ani jeden tým si nevytvořil vážnější tlak na soupeřovu čtveřici. Do konce druhé dvacetiminutovky se oba týmy již jen snažili ubránit gólový stav, ale v jejím závěru podrazil soupeře Hlouch a Medvědi tak měli výhodu půlené přesilovky.

Třetí dějství bylo obrazem prvního, téměř žádná gólová šance a množství vyloučení. Až při vyloučení berounského Braniše si vzal puk Vladimír Škoda a bombou od modré propálil vše kromě brankové konstrukce a otočil tak skóre zápasu – 2:1. Jestřábi byli očividně rádi získanému náskoku a zuby drápy se snažili jej ubránit. To se jim nakonec i přes množství vyloučení na obou stranách, které završila potyčka u Kamešovy branky. Prostějov tedy nakonec získal tři body a halou se opět rozeznělo The one and only.

Ohlasy trenérů

Karel Najman (trenér Berouna): Všechny tři zápasy, které jsme proti Prostějovu sehráli byly vyrovnané a vždycky je rozhodla nějaká jedna jediná chyba. Myslím si, že dnes to byl dobrý zápas, bohužel pro nás se špatným koncem. Zápasu by podle mne více slušela remíza, protože jsme hodně hráli v oslabení, která se nám podařilo přestát bez újmy. Kluci podali velmi bojovný a kvalitní výkon. Nezapomínali ani plnit taktické pokyny, na kterých jsme se před zápasem dohodli. Bohužel však výsledek vyznívá v náš neprospěch, což se nám v poslední době často stává.

Radomír Kužílek (asistent trenéra Prostějova): Vstup do utkání byl hodně ovlivněn posledním utkáním v Jihlavě, kde jsme vedli 3:0 a v poslední třetině dostali pět branek, čímž Jihlava zápas otočila a vyhrála. Tým tohle určitě poznamenalo, přestože jsme se s trenérem snažili se k tomu nevracet a spíše se soustředit na dnešní utkání. V začátku to však bylo cítit, hráči byli nervózní. Dostali jsme spoustu šancí hrát přesilovky, které jsme nevyužili a to ovlivnilo další průběh zápasu. Body se nám naštěstí nakonec podařilo vybojovat a jsem za ně rád.

Sdílej stránku!

Statistiky
JménoGA+/-TMS
Bartoň J.00000
Bartošek M.11020
Čech F.00000
Doseděl P.00020
Duba L.01000
Flašar P.00020
Gengel L.00000
Grofek T.00000
Hlouch R.00040
Korčák J.00000
Minařík L.00020
Pavelek Z.00040
Poživil O.00000
Pukalovič R.00000
Říha L.00020
Sedlák T.00000
Škoda V.10020
Všetečka D.00000
Vymazal M.00000
Info: G: góly, A: asistence, +/-: účast na ledě při vstřel./inkas. brance TM: tresné minuty, S: střely na branku

KOMPLETNÍ STATISTIKY

Tabulka chance ligy
Baráž
Rytíři Kladno4:0PSG Berani Zlín
Finále
Vsetín2:4Zlín
Semifinále
Třebíč1:4Zlín
Vsetín4:2Prostějov
Čtvrtfinále
Poruba1:3Zlín
Třebíč3:1Přerov
Prostějov3:0Litoměřice
Vsetín3:0Dukla Jihlava
Předkolo
Přerov 2:0Frýdek-Místek
Dukla Jihlava2:0Slavia Praha

KOMPLETNÍ TABULKA

Aktuality

17.4.2023

Aukce dresů končí ve ČTVRTEK!

Chceš také hraný dres svého oblíbeného hráče z minulé sezóny? Tak neváhej a zapoj se DO AUKCE!

27.3.2023

Vstupenky k zakoupení od 16.00

Na dnešní 6. semifinálový zápas se otevřou pokladny zimního stadionu od 16:00. Prosíme všechny, aby přišli s dostatečným časovým předstihem!

22.3.2023

Informace k semifinále!

Prosíme všechny fanoušky, aby dorazili na oba zápasy s dostatečným časovým předstihem. Děkujeme a těšíme se na parádní atmosféru!

21.3.2023

Předprodej startuje dnes!

Vstupenky na semifinále se Vsetínem si můžete zakoupit již dnes na pokladnách zimního stadionu od 15 do 18 hodin!


ARCHIV AKTUALIT
Další články
Tři body proti Pardubicím zachránil Denis Kindl!

25.09.2024 | Vojtěch Ošlejšek

Tři body proti Pardubicím zachránil Denis Kindl!

Vyhlížíme příjezd B-týmu pardubického Dynama

24.09.2024 | Vojtěch Ošlejšek

Vyhlížíme příjezd B-týmu pardubického Dynama

V Porubě se bodový zisk nekonal

23.09.2024 | Vojtěch Ošlejšek

V Porubě se bodový zisk nekonal

Góly

No foto

Asistence

No foto

Tomáš

Jáchym

30 asistencí

Body

No foto

Zápasy

Matouš

Venkrbec

52 zápasů

Úspěšnost

No foto

Jan

Přecechtěl

100% úspěšnost